​Blerim Sejdiu përgatit shkollat për sezonin e dimrit

​Blerim Sejdiu përgatit shkollat për sezonin e dimrit
Loading...

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu sot vizitoi shkollat fillore “Luigj Gurakuqi” në Zhelinë, “Ibrahim Temo” në Strimnicë dhe “Pashko Vasa” në Grupçin. Qëllimi i vizitës ishte njoftimi nga afër me gjendjen shkollave, interesimi për kushtet e zhvillimit normal të procesit edukativo-arsimor, si dhe për të parë si shkojnë përgatitjet për sezonin e dimrit.
 Përveç kësaj, kryetari i ri i Komunës së Zhelinës i siguroi drejtoritë e shkollave se do të kenë përkrahje të plotë nga komuna për të evituar pengesat eventuale nëpër shkolla me qëllim të rritjes së cilësisë së arsimit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar