Adnan Azizi i BESËS: sa më e dobët të jetë BDI-ja aq me të fortë do të jetë shqiptaria!

Adnan Azizi i BESËS: sa më e dobët të jetë BDI-ja aq me të fortë do të jetë shqiptaria!
Loading...

Adnan Azizi – Lëvizja BESA

Lufta jonë do të jetë e pakompromis. Ne nuk do të mjaftohemi vetëm me dobësimin dhe gjunjëzimin VMRO-se dhe BDI-së, por do të vazhdojmë luftën tonë deri në largimin e plotë nga skena politike të gjithë ato që këtij populli i sollën të gjitha të ligat e mundshme duke filluar nga vjedhja, korrupsioni masiv, largimin masiv të rinisë shqiptare, deshqiptarizimi dhe deislamizimi i kulturës, devalvimi i arsimit shqip deri te likuidimi fizik i kundërshtarëve politik dhe rastet e montuara politike, madje edhe sponzorimi me paratë e qytetarëve i shfaqjes në filma të këtyre krimeve. Ky shtet është në udhëkryq dhe nuk ka shumë zgjidhje prandaj një ditë e më parë duhet ridefinuar. Ridefinimi i këtij shteti shqiptarët do ti bënte të brabartë dhe shtetformues. Shqiptarët tashmë e kanë kuptuar se çdo dobësim i BDI-së është një hap para për ta, sa më e dobët të jetë BDI-ja aq me të fortë do të jetë shqiptaria. Ridefinimi tash,ë është në horizont, fatkëqesisht ata që janë vërbuar nga krimi nuk e shohin dhe nuk e kuptojnë prandaj e kundërshtojnë dhe luftojnë

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar