Afrim Gashi aktivistëve të BESËS: Sharjet dhe ofendimet nuk na takojnë neve

Afrim Gashi aktivistëve të BESËS: Sharjet dhe ofendimet nuk na takojnë neve
Loading...

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, në rrjetin social Facebook ka shkurar; “Disa herë e kemi thënë, po e përsëris sërish, sharjet e ofendimet nuk na takojnë neve. Secili ka të drejtë të na kritikojë ndersa ne duhet të punojmë sa të mundemi në realizim të interesave shqiptare. Kritikat i mirëpresim dhe i falënderojmë të gjithë për kritikat drejtuar neve. Të mos harrojmë, BESA është amanet dhe ne duhet ta bartim me dinjitet.”

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar