Afrim Gashi: Bisedimet për aderim në BE të jenë më të sukseshme dhe të mbyllen më shpejt

Afrim Gashi: Bisedimet për aderim në BE të jenë më të sukseshme dhe të mbyllen më shpejt
Loading...

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, para Komisionit për Çështje Europiane deklaroj se: – Qytetarët e vendit tonë janë lodhur më duke pritur dhe në kohën që u vihen afate të largëta, ato u duken si përpjekja e Marathonomakut në antikitet, i cili nuk dorëzohet, por lodhet përtej fuqive të tij. Ne dëshirojmë dhe presim që bisedimet për aderim në BE të jenë më të suksesshme dhe të mbyllen më shpejt. Sepse fundja edhe aderimi në BE nuk duhet të synohet për shkak të vetë aderimit, por për shkak të mirëqenies së qytetarëve. Ndërkaq qytetarët – përkundër dallimit me pushtetin e regjimit të kaluar, për hir të së vërtetës, presin më shumë nga të gjithë ne. tha, Gashi.

Megjithatë shpresojmë të bëhet më mirë dhe ne do të jemi këtu që të ndihmojmë gjithnjë dhe gjithherë kur të gjykojmë se jemi duke vepruar në interes të qytetarëve të vendit tonë, deklaroj Gashi.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar