Afrim Gashi: Në qeveri po hyjmë për përgjegjësi dhe jo për privilegj

Afrim Gashi: Në qeveri po hyjmë për përgjegjësi dhe jo për privilegj
Loading...

 

Përgjigjja e kryetarit të Lëvizjes BESA, Afrim Gashi dhënë portalit maqedonas (libertas.mk), në lidhje me hyrjen e BESËS në qeveri dhe zhvillimin e negociatave me kryeministrin Zaev:

Dëgjojmë se ju jeni afër hyrjes në qeverinë e Zoran Zaev. Deri ku jeni dhe kur pritet vendimi përfundimtar? A ka ndonjë problem apo përsëri është çështje negociatash?
Afrim Gashi: Po, është e vërtetë që ne kemi biseduar me Kryeministrin për një muaj dhe e shfrytëzoj këtë mundësi për publikun që të njoftoj se ne tani jemi në fund. Unë shpresoj se këto ditë kjo çështje do të mbyllet. Ne kemi rënë dakord tashmë për disa pika, ndërsa për disa ende negociojmë. Ne do të duhet të pajtohemi, ndër të tjera, mbi ndarjen e resorëve dhe mënyrën e përfaqësimit të BESA-s në marrjen e përgjegjësisë ekzekutive. Mendoj se kjo do të jetë pjesa më e shkurtër e negociatave, sepse në qeveri po hyjmë për përgjegjësi dhe jo për privilegj.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar