Afrim Gashi për Albinfo.ch : Jemi të përgatitur për gjithçka, ne punojmë për përmbushjen e detyrimeve programore!

Afrim Gashi për Albinfo.ch : Jemi të përgatitur për gjithçka, ne punojmë për përmbushjen e detyrimeve programore!
Loading...

 

Pjesë nga intervista e kryetarit të Lëvizjes BESA, Afrim Gashi dhënë portalit informativ shqiptarë në Zvicër (Albinfo.ch)

 

“Albinfo.ch”: Nëse ndodhë që ta humbni kontestin gjyqësor, cili është plani juaj më tej?

Afrim Gashi: Ne presim që Gjykata e Apelit ta pranojë ankesën tonë, por edhe Gjykata Administrative ta konstatojë falsifikimin e dokumentacionit, si edhe Prokuroria Publike ta procedojë padinë tonë kundër falsifikuesit të dokumenteve të Besës, por ne më së paku jemi të fokusuar në atë pjesë. Detyra jonë mbetet në përmbushjen e detyrimeve programore. E, nëse flasim në mënyrë hipotetike, edhe pse hipotetikisht pyetja më e saktë do të ishte se “çka nëse e fitojmë kontestin gjyqësor?”, sepse ne jemi të bindur se edhe e drejta juridike është në anën tonë, por – sido që të pyetni dhe çfarëdo që të ndodhë – ne jemi të përgatitur për secilin variant.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar