Afrim Gashi për Radio Dukagjini: Hyrja në qeveri për shkak momentit historik, rrugëtimit drejt familjes euro-atlantike BE dhe NATO

Afrim Gashi për Radio Dukagjini: Hyrja në qeveri për shkak momentit historik, rrugëtimit drejt familjes euro-atlantike BE dhe NATO
Loading...

Lëvizja BESA ka përjetuar një periudhë të rëndë të saj, një ndarje brenda saj por ajo tashmë po e kalon këtë gjendje dhe ka mbetur vetëm një proces gjyqësor e cila do të përfundoj shumë shpejtë. Ne po mundohemi të jemi në negociata me qeverinë që ta bëjmë zgjerimin e koalicionit të shumicës në qeveri, për shkak se edhe Maqedonia sot është në një gjendje historike, ku është para dy momenteve kyçe të cilat i pret me vite. E para është zgjidhja e kontestit me emrin, me çka Maqedonia mund ta filloj rrugëtimin e saj drejt familjes euro-atlantike dhe hyrjen e saj në NATO , gjersa momenti i dytë është fati i negociatave me BE-në . Ne po bëjmë çmos që ta ndihmojmë rrugëtimin e Maqedonisë drejt familjes euro-atlantike, duke qenë të bindur se pas përfundimit të negociatave vendi ynë shumë shpejtë të bëhet anëtare e BE-së.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar