Afrim Gashi për Radio Dukagjini: Shkupi dikur ka qenë kryeqendra e gjithë shqiptarëve në aspektin kulturor dhe historik

Afrim Gashi për Radio Dukagjini: Shkupi dikur ka qenë kryeqendra e gjithë shqiptarëve në aspektin kulturor dhe historik
Loading...

Shkupi dikur gjatë kohë ka qenë kryeqendra e gjithë shqiptarëve në aspektin kulturor por edhe historik, por fatkeqësisht viteve të fundit po lihet në harresë edhe nga përfaqësuesit politik shqiptarë por edhe nga shtetet shqiptare. Vlen të theksohet se dalëngadalë ne shqiptarët e Maqedonisë, po bëjmë çmos që Shkupi të ri aktualizohet, të kthehet në famën që e ka pasur dikur dhe uroj që ky zë i artikuluar të ndikojë në Shqipëri dhe në Kosovë, që të kthehet interesimi për Shkupin për shkak se ajo është pika kyçe e politikës shqiptare dhe duhet ta kthejmë në formën e saj siç ka qenë në të kaluarën.  

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar