Ali Ahmeti nëpërmjet Bujar Osmanit po qërron hesape me Bekir Asanin e Çairit

Ali Ahmeti nëpërmjet Bujar Osmanit po qërron hesape me Bekir Asanin e Çairit
Loading...

Fraksionet e brendshme në BDI-në e Çairit, eliminuan Asanin në zgjedhjet lokale dhe kjo ishte urdhër i premë nga kryetari Ahmeti drejtuar Bujar Osmanit.

Sipas informacioneve brenda strukturave të BDI-së, ‘’ gjithë këtë problematik dhe fraksionizëm brenda Çairit po e bën personi i afërt me Ahmetin, Bujar Osmani i cili njihet si koka e përçarjeve në degë, ai çdoherë tenton të krijoj terren për vete me egoizmin dhe inateve personale që ka me Asanin një kohë të gjatë. Gjithë këtë përkrahje Osmani po e merr nga vet Ali Ahmeti, kjo është tradhti e paparë nga Ahmeti dhe Osmani’’, thonë nga burimet e brendshme nga BDI e Çairit, i cili mbetet të jetë anonim.

Ku po e merr gjithë këtë guxim Bujar Osmani dhe a mos vallë është i kapur’’ nga vet Ali Ahmeti mbetet të shihet ditëve në vijim.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar