Asaf Ademi ministri i ri që bën dallimin nga të tjerët

Asaf Ademi ministri i ri që bën dallimin nga të tjerët
Loading...

Asaf Ademi pritet që së shpejti të merr detyrën e re – Ministër i Kulturës në qeverinë reformatore të Zaevit. Gostivarasi i mirënjohur, Asaf Ademi është i ministër i propozuar nga radhët e Lëvizjes BESA, i cili ka pas miratimit të marr nga ana e kryetarit të Lëvizjes BESA, Afrim Gashi dhe Kuvendit të partisë, ishte propozuar që të jetë ministri i cili do ta përfaqëson BESËN në qeverinë e rikonstruar të Zaevit – e cila pritet që brenda ditës t’i publikoj edhe emrat e ri të qeverisë. Çfarë është ajo që do ta dallon Asaf Ademin nga ministrat tjerë? – Ministri i BESËS, Asaf Ademi dallohet nga të tjerët për nga aftësia e tij menaxheriale, një profesionist shumë mirë i përgatitur intelektualisht dhe moralisht, ekspert në lëmin e teknologjisë, një menaxher i mirë i një ndër kompanive më të mëdha ndërkombëtare ‘’ INSCALE GLOBAL’’, njohës i mirë i më shumë se 5 gjuhëve, personalitet që gëzon autoritet në rrethinë e tij. Këto janë disa virtyte që do ta bëjnë Asaf Ademin të dalluar nga të tjerët, ku së shpejti pritet që në ekipin e tij ministror të ketë surpriza që përsëri do të dëshmoj dallim nga ministrat tjerë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar