“Bashkë me VMRO-në”, BDI-ja nuk i tërheq ministrat

“Bashkë me VMRO-në”, BDI-ja nuk i tërheq ministrat
Loading...

BDI-së i pëlqen vazhdimi i qëndrimit në pushtet me VMRO-në, nuk tërheq ministrat
Edhe pse është në bisedime për të formuar Qeverinë e ardhshme me LSDM-në, BDI nuk e ka ndërmend të tërheq ministrat aktual nga Qeveria. 

Arsyetimi nga partia e Ahmetit është se ata nuk besojnë se tërheqja e ministrave shqiptarë nga ekzekutivi do të ndihmonte zhbllokimin e situatës dhe formimin e qeverisë së re.

“ Në rast se largohen ministrat e BDI-së zëvendësit e tyre do të marrin funksionin e ministrave dhe kjo edhe më shumë do të thellonte krizën dhe do të çonte vendin drejt zgjedhjeve të parakohshme që nuk mendojmë se janë zgjidhja më e mirë për vendin. Institucionet duhet të funksionojnë deri në zgjedhjen e qeverisë së re”, kanë thënë nga BDI.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar