BDI, pengon daljen e votuesve në Çair

BDI, pengon daljen e votuesve në Çair
Loading...

Sipas informacioneve jozyrtare grupe njerëzish po qëndrojnë nëpër hyrje të ndërtesave rreth vendvotimit 2901 në Çair, dhe ushtrojnë presion për mos-dalje në votime.
Personat e njëjtë pengojnë qytetarët që të mos realizojnë të drejtën e votës.
Kujtojmë se në këtë vendvotim të drejtën e votës e kanë 719 qytetarët.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar