Bekim Sali: Kryetari ynë Afrim Gashi, kur të duash kërko zgjedhje – Çairi është gati!

Bekim Sali: Kryetari ynë Afrim Gashi, kur të duash kërko zgjedhje – Çairi është gati!
Loading...

 

Sonte gjatë tubimit madhështor që kishte Lëvizja BESA -Çair, kjo lëvizje edhe njëherë dëshmoi se bastion kryesor të saj e kanë Çairin. Para shumë simpatizantëve dhe aktivistëve të Çairit, kryetari i degës Çair nga Lëvizja BESA, dr. Bekim Sali i njohur në opinion si i forti i Çairit që dridh BDI-në, sonte edhe njëherë dëshmoi se fjalën e fundit në Çair, e ka stomatologu i mirënjohur Sali.
Ai, mes tjerash, tha: Shtoje vetëm edhe këtë citat nga Bekimi: “Lëvizja BESA në Çair është më unike se kurdoherë dhe më e fuqishme seç ka qenë edhe në fillim. Prandaj, Kryetar i nderuar, unë nuk di si është saktë puna në degët e tjera, por sa për Çairin, kur të duash kërko zgjedhje, sepse ne jemi gati”, tha mes tjerash Bekim Sali.

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar