Bilall Kasami hyrjen me njerëz të armatosur e quan hyrje të qytetëruar

Bilall Kasami hyrjen me njerëz të armatosur e quan hyrje të qytetëruar
Loading...

Bilall Kasami sonte është i ftuar në Click Plus ku flet për ngjarjet e fundit në Lëvizjen BESA. Ai ka thënë së hyrja e tij ditën e hënë në zyrat e kësaj partie në Shkup ka qenë në mënyrë të qytetëruar.

Ndërsja pamjet dhe dëshmitarët okular faktojnë se Kasami ka hyrë me dhunë duke dëmtuar derën e kësaj partie së bashku me një grup njerëzisht të armatosur me armë të ftohta që sipas dëshmitarëve thuhet se janë njerëz të Bekir Halimit dhe akrabatë e Bilall Kasamit nga fshati Llërc.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar