Blejnë këtë shtrat për 20 dollarë, por u habitën nga ajo se çfarë ka brenda

Blejnë këtë shtrat për 20 dollarë, por u habitën nga ajo se çfarë ka brenda
Loading...
62361c8998a154b088c9de7f0dc02e3f-696x365

Para se të mendoni se është diçka e keqe që ata kanë gjetur, më lejoni t’ju them se nuk është kështu! Pra, ajo që ndodhi ishte që këta tre persona mendonin të riparonin banesën e tyre, por pasi që ata ishin në një buxhet, ata vendosën të blinin një shtrat të vjetër për 20 dollarë, transmeton lajmi.net.

Së shpejti, shtrati u duk i ngathët kështu që ata vendosën të hetonin.
Një natë kur kurioziteti mori përsipër, Reese Werkhoven, një nga shokët e dhomës vendosi të hapte zinxhirin për të parë se çfarë ka brenda saj! Kur e hapi, ai gjeti një zarf brenda saj. Kur e kontrollonte atë brenda zarfit, ai u habit!
Zarfi përmbante $ 4000 dhe ishte vetëm i pari që ata kishin zbuluar! Ata kontrolluan të gjithë shtratin për të gjetur zarf të shumtë me një shumë të madhe parash. Paratë e përgjithshme që ata zbuluan në shtrat ishin mbi $ 40,000! Ndër këto zarfa ishte edhe një depozitë me emrin e gruas mbi të.

Gjëja tjetër që ata bënë ishte gjetja e gruas dhe kthimi i parave të saj. Gruaja 90-vjeçare u mbush me mirënjohje për këta fëmijë të kolegjit! Ajo kishte lot në sytë e saj, kur ia dorëzuan paratë e saj.

Ishte me të vërtetë një gjë e mirë që këta fëmijë bënë! Rivendos besimin tim në njerëzimin. Cfare mendon per kete? Na tregoni në komentet e mëposhtme. /Lajmi.net/

2-38-696x365 3-35 4-30-696x391 5-27 62361c8998a154b088c9de7f0dc02e3f-696x365

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar