Buzhala në Shkup takim me deputetin e VMRO-së, ja cilët funksionarë të BDI-së ndërmjetësuan

Buzhala në Shkup takim me deputetin e VMRO-së, ja cilët funksionarë të BDI-së ndërmjetësuan
Loading...

Ditë më parë pronari i Gazetës Express, Berat Buzhala në Shkup ka realizuar takim me deputetin e VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollovski.

Siç dihet, kohë më parë ende përderisa VMRO-DPMNE kishte mandatin dhe ishte në tentim për të formuar Qeverinë, pati realizuar një intervistë për Gazetën Express, në tentim për të përmirësuar imazhin para shqiptarëve.

Sipas informacioneve tona, mediator në këtë rast kanë qenë disa deputetë BDI-së, më saktësisht Artan Grubi dhe Bujar Osmani, të cilët, botërisht dihet se janë përfaqësues të krahut të VMRO-DPMNE-së brenda BDI-së.

Takimi i disa ditëve më parë le shumë për të dëshiruar se diçka po zihet dhe se në ditët në vazhdim mund të pritet ndonjë favor i kësaj gazete për VMRO-DPMNE-në dhe krahun e saj në BDI.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar