Çairi përkrahë fuqishëm vendimin e shumicës, përzgjedhjen e u.d. kryetar Nexhbedin Karamanit deri në kongres

Çairi përkrahë fuqishëm vendimin e shumicës, përzgjedhjen e u.d. kryetar Nexhbedin Karamanit  deri në kongres
Loading...

Pas Kumanovës, Likovës, Sarajit goditjen e rradhës e bën struktura e Çairit duke ia kujtuar Kasamit që BESA nuk është pronë private por është pronë e popullit.
Sipas burimeve mbrendapartiake pritet ditët në vijim shumica e degëve në nivel republikan të dalin në përkrahje të Këshillit Qendror.
Me foton e postuar të Kryetarit të Degës Bekim Sali jep një sinjal të fuqishëm që përkrahë vendimin e Këshillit Qendror dhe se do jenë gjithmonë në shërbim të Idesë së BESËS, në foto shihet se janë kryetar të nëndegëve të Çairit dhe kjo dëshmon se struktura e Çairit në krye me Bekim Sali i japin një goditje të madhe ish kryetarit Kasamit duke dëshmuar se Çairi ka qenë gjithmonë pro procese të mëdha që janë në dobi të shqiptarëve e jo në dëm të shqiptarëve

 

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar