Çavuşoğlu: Jemi të ndjeshëm për sa i përket plaçkitjes dhe trajtimit jonjerëzor në Afrin

Çavuşoğlu: Jemi të ndjeshëm për sa i përket plaçkitjes dhe trajtimit jonjerëzor në Afrin
Loading...

Çavuşoğlu: Jemi të ndjeshëm për sa i përket plaçkitjes dhe trajtimit jonjerëzor. Nuk i lejojmë këto gjëra në Afrin.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar