Çfarë është në fakt “treni bullgar”?

Çfarë është në fakt “treni bullgar”?
Loading...

Zgjedhjet 2016, Treni bullgar, është një nga sintagmat më të përmendura gjatë gjithë cikleve zgjedhore, por në fakt cfarë do të thotë treni bullgar, informon Zhurnal derisa në videon në vazhdim po përshkruhet në imtësi mbi gjithë ngjarjen dhe dmth-ien e kësaj sintagme.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar