Dega e Lëvizjes BESA në Komunën e Gazi Babës, mbështet vendimin e shumicës së Këshillit Qendror, njeh u.d kryetar Nexhbedin Kahremanin(FOTO)

Dega e Lëvizjes BESA në Komunën e Gazi Babës, mbështet vendimin e shumicës së Këshillit Qendror, njeh u.d kryetar Nexhbedin Kahremanin(FOTO)
Loading...

Dega e Lëvizjes BESA në Komunën e Gazi Babës, i bashkangjitet karvanit të mbeshtetjeve të shumicës së Këshillit Qendror, njeh u.d kryetarë Nexhbedin Kahremanin dhe njofton opinionin e gjerë se në mbledhjen e mbajtur me datë 14.01.2018, në mënyrë unanime me të gjithë anëtarët e kryesisë së degës dhe të gjithë nëndegëve, u vendos që të respektohet vendimi i Këshillit Qendror të mbajtur në Shkup me datë 06.01.2018 për shkarkimin e ish kryetarit, Billall Kasami, dhe emërimin e ushtruesit të detyrës deri në kongres, deputetit Nexhbedin Kahremani.
Gjithashtu njoftojmë opinionin se Dega e Lëvizjes BESA në Komunën e Gazi Babës do të respektojë çdo vendim të shumicës së Këshillit Qendror, në frymë të respektimit permanent të statutit të Lëvizjes BESA, dhe të mbrojtjes të vlerave tona që i kemi promovuar përgjatë këtyre viteve.

 

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar