Deputeti Rexhep Memedi pjesmarës në punëtorinë dy ditore në Slloveni

Deputeti Rexhep Memedi pjesmarës në punëtorinë dy ditore në Slloveni
Loading...

Në kuadër të projektit për zhvillim të mbykqirjes parlamentare dhe të pamvarur mbi procesin e përgjimeve, më 15 dhe 16 Maj në Ljublanë realizohet një trajnim për deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë me temë Përdorimi dhe Keqpërdorimi i mundësive teknike bashkëkohore në procesin e përmbledhjes së informacioneve të kundërzbulimit.  Deputeti Memedi është pjesmarës në këtë takim në cilësinë e anëtarit të komisionit parlamentarë për mbrojtje dhe siguri.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar