Deri të hënën është afati për parashtrimin e subvencioneve për sipërfaqet bujqësore nga 10 deri në 50 hektarë

Deri të hënën është afati për parashtrimin e subvencioneve për sipërfaqet bujqësore nga 10 deri në 50 hektarë
Loading...

Të hënë më datë 31 Tetor skadon afati për parashtrimin e kërkesave për pagesat direkt dhe shtesë nga nën masa 1.1 për sipërfaqen bujqësore të përpunuar me madhësi prej 10 deri në 50 hektarë, lajmëroi sot Agjensioni për mbështetje financiare të bujqësisë dhe zhvillimit rural.

Kërkesat parashtrohen në agjensionin për mbështetje financiare të bujqësisë dhe zhvillimi rural, personalisht ose nëpërmjet postës. Formulari për parashtrimin e kërkesave si dhe dokumentacioni i nevojshëm mund të merret në agjension ose të shkarkohet në ueb faqen www.ipardpa.gov.mk në fushën “Директни плаќања 2016“ – „Обрасци“.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar