Dhjetë profesionet më të paguara në Maqedoni

Dhjetë profesionet më të paguara në Maqedoni
Loading...

Enti Shtetëror për Statistika ka nxjerë të dhënat më të reja për profesionet më të paguara në Maqedoni, për muajin gusht, pra rroga bruto, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas të dhënave, më të paguar janë programerët kompjuterik, me një rrogë mesatare prej 72.029 denarë, pastja aviacioni, me 70.506 denarë dhe farmacistët, me 60.827 denarë.

Në dhjetë profesionet më të paguara përfshihen edhe telekomunikacioni, aktivitetet financiare dhe sigurimet, furnizimi me energji dhe gaz, deponimi dhe aktivitete ndihmës në transport, informacione dhe komunikim, aktivitete juridike dhe kontabiliste dhe aktivitete shërbyese informatike./Telegrafi/

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar