Disa lagje të Shkupit nesër pa rrymë elektrike

Disa lagje të Shkupit nesër pa rrymë elektrike
Loading...

Nga ora 9:00 deri në ora 15:00 pasdite, pa rryme elektrike do të jenë shfrytëzuesit e fshatit Volkovë- rruga 31 dhe rruga 49, si dhe shfrytëzuesit e fshatit Bardovcë në komunat Gjorgje Petrov dhe Karposh.

Rrymë elektrike nga ora 9:30 deri në 10:30 nuk do të kenë edhe shfrytëzuesit e rrugës “Luka Gerov” me rrugicat 10,12,13,14 dhe 15, nga ora 10 deri në ora 11, shfrytëzuesit e rrugës Luka Gerov,  me numër 15 dhe 17, kurse nga ora 11:30 deri në ora 12:30 një pjesë e shfrytëzuesve të lagjexs Jurija në Komunën Gjorgje Petrov.

Në periudhën prej orës 14 deri në ora 15 pa rrymë elektrike do të jenë  edhe një pjesë e shfrytëzuesve që banonë në rrugët Washington dhe Vinicka në Komunën Shuto Orizarë.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar