E dehura shpëtohet nga vdekja e sigurt (Video)

E dehura shpëtohet nga vdekja e sigurt (Video)
Loading...

Ngjarja ka ndodhur në Melbourne të Australisë dhe ë shtë filmuar nga kamerat e sigurisë të cilat ishin të vendosura në stacionin e trenit.

Ajo tenton të kalojë shinat e trenit, po nga gjendja e saj e dehur ajo nuk mundi të kalonte në pjesë n tjetë r të stacionit, por asaj i kanë ardhur në ndihmë 3 punonjë s sigurie, të cilë t e kanë shpë tuar nga vdekja e sigurt, para se treni ta godiste atë me një shpejtë si dhe ta merrte me vete. /Lajmi.net/

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar