Edhe Kumanova Logosoid

Edhe Kumanova Logosoid
Loading...

Lidhja e Nxënësve Shqiptar të Maqedonisë me mbështetje të disa shoqatave civile, në shenjë përkrahje u tubuan në Çarshinë e Vjetër të Shkupit për të shprehur revoltën e tyre kundër kontrollove të shumta të inspektoratit shtetëror ndaj Shtëpisë Botuese “Logos-A.
Organizatorët shprehin përkrahje të plotë ndaj Shtëpisë Botuese “Logos-A”, duke e konsideruar atë jo vetëm si një shtëpi botuese, por edhe si kontribues i ardhmërisë së shoqërisë, kombit dhe shtetit. 
Ndërkaq, në këtë protestë kishte edhe shumë përkrahës nga të gjithë qytetet të Maqedonisë dhe qytetet Prishtinë dhe Preshevë.
Në këtë protestë kishte përkrahje edhe nga qytetetarët të qytetit Kumanovës. Mbi 20 dashamirës së librit në përktahje të Shtëpisë Botuese “Logos-A” erdhën në Shkup nga Kumanova.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar