Edhe në Kohë Fushatash, Vazhdojnë Punimet Publike Në Fshatin Debresh, Mediat Heshtin (FOTO)

Edhe në Kohë Fushatash, Vazhdojnë Punimet Publike Në Fshatin Debresh, Mediat Heshtin (FOTO)
Loading...

Me keqardhje shprehem që në kohë fushate zgjedhore subjekti në pushtet BDI në menyrë tinzare bën keqpërdorim të fushatës ku edhe njëherit në aspekt moral mbi gjitha nuk duhet keqperdor vullnetin e qytetarëve të debreshit e jo të bëj shkelje flagrante të ligjit mbi punimet publike dhe fushatës zgjedhore.

Ju bëjë thirje organeve kopetente që do ndiqen edhe penalisht për punën e bërë, kjo nuk është në të mirëtë qytetarëve kur kishin kohë që para 2 viteve debreshin ta inkorporonin në platformë e jo në haresë me punët e bëra, kjo është nencmim për banorët e debreshit një fshat me një pushtet goxha të madhë edhe atë po qe deshtuan kjo është ofendim për organet lokale dhe vendore të fshatit që tolerojnë këtë fyerje tëfshatit prandaj këkrojmë anulimin dhe ndërprerje të punimeve sepse është ne dëm moral dhe etik ndaj qytetarve dhe ndaj subjekteve që garojnë në këtë fushat./gostivari24.com

15218629_10208110823667582_1779791414_n 15271574_10208110786506653_124208572_o

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar