Edhe sa njerëz duhet të vriten deri në Kongresin e radhës të BDI-së?!

Edhe sa njerëz duhet të vriten deri në Kongresin e radhës të BDI-së?!
Loading...

 

Siç duket muaji qershor do të jetë shumë e nxehtë për BDI-në, ngase kjo parti pritet që ta mbaj edhe kongresin e saj të radhës. Se çfarë do të ndodh me BDI-në pas kongresit të qershorit, a do të largohet Ali Ahmeti përfundimisht nga skena politike, kush do ta zëvendësoj Ahmetin në krye të partisë?, Ku do të përfundojnë funksionarët e BDI-së për të cilët janë hapur edhe procese hetimore nga PSP-ja, janë këto nga disa pyetjet që po qarkullojnë ditëve të fundit në opinion, pak para se të afrohet dita e kongresit të BDI-së e cila është paralajmëruar që do të jenë në qershor. Një ndër pyetjet më të rëndësishme që po zhvillohet dhe diskutohet ndërmjet ‘’ish-komandantëve’’ të BDI-së është ajo se edhe sa komandant, ish-ushtarë dhe njerëz të pafajshëm do të vriten nga Aliu deri në mbajtjen e kongresit, e cila pritet të jetë në qershor të këtij viti. Nga viti 2002 e deri më tani (2018), janë vrarë shumë ish-ushtarë dhe komandant të UÇK-së, ku disa muaj më parë në afërsi të selisë së Bashkimit Demokratik për Integrim – u vra edhe Naip Bellanoca (ish ushtarë i UÇK-së), askush deri më tani nuk bën asnjë zë – çdo vrasje e komandatëve të UÇK-së po heshtet shpejt dhe në paqartësi.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar