Ekskluzive: Ja kush e kontrollon degën e BDI-së në Çair!

Ekskluzive: Ja kush e kontrollon degën e BDI-së në Çair!
Loading...

Gjithë Çairi tani më e di një fakt të pamohueshëm – kryetari i komunës Visar Ganiu, mbetet të jetë një kukull e komunës duke mos pasur asnjë forcë politike dhe vendimmarrëse në komunë. Shumë punonjës në këtë komunën, thonë se Ganiu është një kukull e kurdisur nga BDI, ku nuk ka asnjë peshë dhe forcë politike për vendimmarrje, ku gjithçka në këtë komunë kontrollohet nga disa fraksione. Sipas informatave jozyrtare, ish-kryetari i komunës Izet Mexhiti është personi i cili kontrollon çdo gjë në komunë dhe se ai e shfrytëzon edhe zyrën e Ganiut – duke e lënë këtë të fundit edhe pa kabinet të tij. Vlen të theksohet, se një kohë të gjatë dega e Çairit në BDI është duke vluar me probleme nga fraksione të brendshme, ku as vet kryetari Ahmeti nuk po mund më ti kontrollon këto fraksione – dhe kjo përplasje mund të sjell edhe në përçarje të madhe në këtë degë./kumanovapress.info

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar