Elizabeta Kançveska Milevska- e dyshuar për manipulim nga hetimi PSP-së

Elizabeta Kançveska Milevska- e dyshuar për manipulim nga hetimi PSP-së
Loading...

Gjatë furnizimeve publike për SHA “Beton Shtip” dyshohet për manipulime të bëra në ndërtimin e disa muzeve dhe objekteve tjera të kulturës, mes të cilëve edhe për muzeun e VMRO-së.
Detajet i ka publikuar prokurorja Fatime Fetai, duke bë të ditur në mënyrë indirekte se e dyshuar është ministrja e kulturës Elizabeta Kançveska Milevska.
“Përmes bisedës telefonike i ka thënë drejtorit të SHA “Beton Shtip” që e ka rregulluar punën me të dyshuarën e dytë se është rregulluar tenderi sipas kushteve të SHA “Beton Shtip” dhe që nuk mundet t’i plotësojë kompani tjetër. Beton Shtip ka vazhduar të kryejë punët, pa u shpallur rezultatet e tenderit”, ka thënë Fetai. Ajo ka shtuar se ndaj të dyshuarës së parë dhe të dyshuarve tjerë do të kërkohen masa të posaçme për prezencë të tyre gjatë hetimeve.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar