FILLON MBLEDHJA E TAKSAVE RRUGORE NË RRUGËN E KOMBIT (FOTO)

FILLON MBLEDHJA E TAKSAVE RRUGORE NË RRUGËN E KOMBIT (FOTO)
Loading...

Pagesat për të hyrë në tunelin e Kalimashit tashmë kanë filluar. Në rrugën e Kombit janë vendosur pajisjes ku mund të paguhet taksa për të hyrë dhe për të dal nga tuneli.

Shqipëria do të fillojë së aplikuari tarifën prej 5 euro për një hyrje dhe tashmë është vetëm në fazat testuese.

Shumë qytetarë sidomos të Kosovës e kanë kundërshtuar këtë vendim të shtetit amë. /Telegrafi/

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar