(FOTO) Beqa i kërkon duel Visarit! – Ja ku ndodhi rrahja!

(FOTO) Beqa i kërkon duel Visarit! – Ja ku ndodhi rrahja!
Loading...

 

Javë më parë nëpër rrjetet sociale u përhap lajmi se kryetari i komunës Çair nga radhët e BDI-së, Visar Ganiu është rrahur keq nga ‘’ shefi’’ i tij Beqir Asani ( Beqa), duke u tërhequr zvarrë nëpër korridoret e komunës. Askush deri më tani nuk ka detaje më të hollësishme në lidhur me atë se ku ndodhin rrahjet ndaj Visarit, por sipas asaj që flitet rrahjet gjithashtu ndodhin edhe përmes dueleve të mundjes mes Beqës dhe Visarit. Protagonistët thonë se dueli i mundjeve mes Visarit dhe Beqës realizohet diku mes livadheve të Karadakut, ku pritet që së shpejti të dy mundësit e BDI-së të jenë pjesëmarrës në festivalin e organizuar për mundje ‘’Karadaku – DUImundje 2018’’. Sipas asaj që flitet, Visari në mundje pritet të ketë epitetin ‘’bash’’, ndërsa Beqir Asani do të jetë ‘’ bashallti’’.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar