Gashi dhe Ademi pjesëmarrës në 140-vjetorin e Lidhjes së Prizrenit

Gashi dhe Ademi pjesëmarrës në 140-vjetorin e Lidhjes së Prizrenit
Loading...

Me rastin 140-vjetorit të Lidhjes së Prizrenit, në akademinë solemne, të organizuar në Shtëpinë Muze të Lidhjes së Prizrenit, ishin të ftuar zyrtarisht edhe kryetari i lëvizjes BESA, Afrim Gashi, dhe ministri i Kulturës së Republikës së Maqedonisë, Asaf Ademi.
Në këtë akademi solemne morën pjesë personalitetet më të larta të jetës politike, shkencore e kulturore të Republikës së Shqipërisë, si presidenti Ilir Meta, si dhe presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, dhe kryeministri Ramush Haradinaj.
“Përvjetori i Lidhjes së Prizrenit është një freski e kujtesës sonë kolektive për rëndësinë e kohezionit brendakombëtar, por edhe ballkanik, gjithë kjo tashmë në frymë edhe të integrimeve euro-atlantike”, deklaroi për mediat e pranishme ministri Ademi.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar