Gashi: Për çdo punë duhet vullnet i dyanshëm

Gashi: Për çdo punë duhet vullnet i dyanshëm
Loading...

Për çdo punë duhet vullnet nga të dyja palët, ne edhe vitin e kaluar kishim negoaciata për qeverisje, por atëherë, dua të jem i sinqertë, në atë kohë nuk kishte vullnet aq të madh edhe nga LSDM që të jemi në qeveri, ku BDI do të kishte domimin të plotë. Prapë se prapë, BESA është themeluar për vlera, e jo vetëm të jetë në qeveri me çdo kusht e nënçmuar, ne luftojmë për vlera e parime dhe këtë e kanë të qartë qytetarët e gjithë të tjerët, tha sonte kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi, i ftuar në emisionin “Brifing” të udhëhequr nga Aco Kabranov.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar