Gashi: Rruga e BESËS mund të duket për dikënd e vështirë, por është rruga nëpër të cilën duhet të ecim të gjithë së bashku, për të mirën e përgjithshme

Gashi: Rruga e BESËS mund të duket për dikënd e vështirë, por është rruga nëpër të cilën duhet të ecim të gjithë së bashku, për të mirën e përgjithshme
Loading...

Gashi po ashtu ka thënë se rruga e BESËS për shumëkënd mbase mund të duket e vështirë, por se kjo rrugë është ajo nëpër të cilën duhet të ecim të gjithë, për të arritur tek të mirat e përgjitshme si shoqëri, duket patur prioritet ekonomia dhe çështjet elementare për të cilat po vuajnë përditë qyetarët.

Ndryshe, ditë më parë Zoran Zaev në intervistën e tij për Tv Telma, ka thënë se në kohën e qeverisë së kaluar ka pasur shtab të posaçëm në MPB-së që ka përcjellur LSDM-në, Lëvizjen Besa, si dhe shoqërinë civile.

“Në nivel të MPB-së dhe disa institucioneve tjera shtetërore është formuar shtab në atë kohë kundër LSDM-së, Besës, shoqatave qytetare dhe të tjerë, se gjoja ata paraqesin rerzik terrorist, dhe bëjnë organizim për shkatërrim të Maqedonisë, okupim të Maqedonisë dhe në atë mënyrë kanë filluar aktivitetet kundër partive, shoqatave qytetare dhe kundër mediumeve”, ka deklaruar Zaev, në emisionin e gazetarit Borjan Jovanoski.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar