Gëzim i madh tek artistët shqiptarë – ja arsyeja!

Gëzim i madh tek artistët shqiptarë – ja arsyeja!
Loading...

Pas lajmit se me Ministrinë e Kulturës do të udhëheq një shqiptarë profesionist, i cili vjen nga radhët e BESËS, Asaf Ademi shumë artist shqiptarë, personalitete të jetës kulturore, publicist, shkrimtarë kanë shprehur gëzimet e tyre duke uruar se ministri i ri i kulturës ta bëj dallimin nga ministrat tjerë. Menjëherë pas paralajmërimit se shqiptarët do të udhëheqin me dikasterin e kulturës, shumë publicist, shkrimtarë dhe personalitete të jetës kulturore kanë filluar të shpresojnë se në sferën kulturore në vend, e veçanërisht tek kultura shqiptare – do të fillohet që të ketë ndryshime pozitive. Vlen të theksohet, se disa nga artistët shqiptarë të vendit shpresojnë jeta kulturore e shqiptare me Asaf Ademin do të jetë më ndryshe se tjerët, duke cituar se Asafi i BESËS do të jetë ministri i ri shqiptarë që do të ketë vesh ti dëgjoj hallet e shqiptarëve. Tash më kultura shqiptare do të ketë zërin e vet në Maqedoni, ku shumë artist shqiptarë po presin avancimin e jetës kulturore në Maqedoni, e veçanërisht të shqiptarëve në vend.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar