Gëzim Ostreni një ish funksionar i BDI-së bashkon opozitën shqiptare. A është kjo një lojë strategjike e BDI-së

Gëzim Ostreni një ish funksionar i BDI-së bashkon opozitën shqiptare. A është kjo një lojë strategjike e BDI-së
Loading...

Gjenerali dhe lideri i partisë së Unitetit Gzim Ostreni ka pohuar se për herë të parë në historinë e partive politike shqiptare ka ndodhë që të unifikohen disa parti politike rreth një platformë. Por të rikujtojmë që Gëzim Ostreni ka qenë me vite të tëra në krahë të BDI-së dhe njëkohësisht themelues i saj. Në rrjetet sociale lind dyshimi se a kanë rënë në kurth partitë opozitare LR PDSH dhe RDK e Veselit?!.

Gëzim Ostreni sonte në TV21 ka thënë: “Uniteti dhe partitë tjera kanë dalë si mungesë e përpjekjeve të pakta të cilat I kemi pa në teren, prandaj ne dolëm dhe e krijuam këtë bllok të unifikimit të partive politike shqiptare, dhe kjo ka ndodhë për herë të parë në historinë e partive politike shqiptare në Maqedoni, dhe kjo është pozitive”, ka pohuar Osterni, raporton Rruga Drejt.

Për ta vërtetuar skenarin pritet në vazhdim se çfarë kahje do të marrin politikat.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar