Google me aplikacion për përdoruesit e internetit mobil

Google me aplikacion për përdoruesit e internetit mobil
Loading...

Datally, shërbimi i ri, liston konsumimin e të dhënave nga aplikacioni dhe u mundëson përdoruesve të mbyllin transmetimet e të dhënave nga aplikacionet e zgjedhjes së tyre, tha në një intervistë menaxheri i grupit të produkteve Google, Josh Woodward.

Gjithashtu ofron një direktori të rrjeteve Wi-Fi që ndodhen pranë dhe që përfshin komentin e përdoruesit për cilësinë e tyre.

Oferta është më e reja nga divizioni i Google Next Billion Users, një përpjekje e brendshme për të bërë shërbimet e internetit më të çasshme për njerëzit në vende ku infrastruktura teknologjike nuk është aq e shpejtë apo e përballueshme sa në Shtetet e Bashkuara ose në Evropën Perëndimore.

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | Teknologji

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar