I pastrehu shpenzon 20 dollarëshin e fundit për të shpëtuar gruan, ja si ia shpërblen ajo

I pastrehu shpenzon 20 dollarëshin e fundit për të shpëtuar gruan, ja si ia shpërblen ajo
Loading...

Kate McClure po kthehej në shtëpi me makinë një natë tetori, kur makinës i mbaroi karburanti dhe vendosi të shkonte në këmbë për në pikën më të afërt të karburantit.

“Zemra po më rrihte aq fort”, tha ajo. “Dola nga makina për të shkuar në pikën më të afërt të karburantit. Rrugës për atje takova Xhonin”.

Johnny Bobbitt Jr jeton në rrugët e qytetit më të madh të Pensilvanisë në 18 muajt e fundit dhe kalon çdo ditë ulur në anë të rrugës duke lypur.

“Ai më pa dhe kuptoi që diçka nuk shkonte. Më tha të kthehesha në makinë dhe të mbyllja dyert. Pak minuta më vonë ai u kthye me një bidon ku kishte naftë, duke përdorur 20 dollarët e tij të fundit, që unë të kthehesha shëndoshë e mirë në shtëpi”

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar