iPhone X vjen ekskluzivisht në rrjetin mobil IPKO

iPhone X vjen ekskluzivisht në rrjetin mobil IPKO
Loading...

 

“iPhone X – telefoni më i avancuar i Apple, kompanisë më inovative në botë, do të vijë në rrjetin më të mirë mobil në Kosovë, përkatësisht në IPKO. Ne mbesim rrjeti ekskluziv që do ta ofrojë telefonin e ri të Apple, për të cilin ka kërkesë të jashtëzakonshme në secilin treg, duke përfshirë edhe tregun tonë. Ne jemi të lumtur që vazhdimisht kemi mundësinë që të ofrojmë produktet dhe shërbimet më të mira për konsumatorët tanë”, ka thënë Robert Erzin, drejtor ekzekutiv në IPKO.

Për më shumë informata lidhur me iPhone, ju lutemi vizitoni www.apple.com/iphone-x/

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | Teknologji

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar