Isen Asani i BDI-së shtron rrugën e kishës në fshatin Leshkë, ndërsa banorët e Nerashtit 8 vite pa uji! (Foto)

Isen Asani i BDI-së shtron rrugën e kishës në fshatin Leshkë, ndërsa banorët e Nerashtit 8 vite pa uji! (Foto)
Loading...

Kandidati i BDI-së Isen Asani, ka nisur të shtroj rrugën që të dërgon tek kisha e fshatit Leshkë, tani para raundit të dytë që do të mbahet më 29 tetor. Ai nëpërmjet kësaj mundohet t’i marr votat e maqedonasve për të fituar komunën. Fshati Nerasht 8 vite është pa uji të pijshëm dhe me probleme të shumta elementare. Ky është skandali i rradhës i Isen Asanit.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar