Ish kryetari Bilall Kasami tenton të nënshtrojë “Lëvizjen Besa” para të keqes BDI- LSDM

Ish kryetari Bilall Kasami tenton të nënshtrojë “Lëvizjen Besa” para të keqes BDI- LSDM
Loading...

Ish kryetari Bilall Kasami tenton të nënshtrojë “Lëvizjen Besa” para të keqes BDI- LSDM

I nënshtueshmi Bilall Kasami tenton të nënshtroj edhe Lëvizjen Besa para oponentëve dhe dhe kundërshtarëve të tij politik, vetëm e vetëm që të siguroj pozitën e tij personale dhe klanore.
Pritja e vendimit nga gjykata administrative dhe ndryshimet që duhet të bëhen nga regjistri qendror, dyshohet se janë shkaku kryesorë se Bilall Kasami është nënshtuarë dhe bën “Aminin” e çdo gjëje vetëm e vetëm të ngelet si kryetar i partisë. Këta lëvizje që i bën Kasami nuk kanë as edhe një shpjegim të vetëm, përpos se bëhet fjalë për ndonjë pazar të fshehtë mes tij dhe të keqes BDI-LSDM.
Mirëpo një gjë të themi Bilall Kasami, ty mund të nënshtrosh vetëm veten dhe pasuesit e verbër që i ke, po asnjëherë Lëvizjen tonë Besa

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar