Katica Janeva nesër prezanton dy raste të reja, a do dridhet skena politike në vend?

Katica Janeva nesër prezanton dy raste të reja, a do dridhet skena politike në vend?
Loading...

Shkup, 18 tetor – Prokuroria speciale në krye me Katica Janevën nesër pritet që të prezantojë dy raste të reja të cilat është duke i hetuar, njofton Zhurnal.

Pres konferenca e paralajmëruar për në ora 11 në lokalet e prokurorisë speciale pritet që të dridh skenën politike në vend por akoma nuk bëhet e ditur se për cilat raste është duke punuar Janeva dhe ekipi i saj si dhe cilët persona do futen në hetime.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar