Kjo është substanca që shërben si afrodiziaku më i mirë

Kjo është substanca që shërben si afrodiziaku më i mirë
Loading...

Një kërkim i ri thotë se ata që tymosin marihuanë, kryejnë marrëdhënie seksuale më shpesh. Kjo vlen njësoj, si për meshkujt edhe për femrat.

Hulumtuesit nga Universiteti Stanford e botuan këtë kërkim në revistën shkencore “Journal of Sexual Medicine”. Ata i morën të dhënat nga 50,000 amerikanë që iu përgjigjën pyetjeve rreth zakoneve të tyre seksuale, si dhe në qoftë se ata përdorin kanabis.

Ata që kanë përdorur marihuanë për një kohë të gjatë, kanë më shumë dëshirë seksuale, në krahasim me ata që nuk kanë përdorur fare. Ata që përdorin kanabis kanë 20% më shumë epsh se ata që nuk etymosin.

Si në çdo studim, ashtu edhe në këtë;përfundimet janë thjeshtë të dhëna. Studiuesit nuk qëndruan tek shkaku apo se pse përdoruesit e kanabisit kanë më shumë epsh; thjesht, analizuan të dhënat dhe arritën në disa shifra. Studimet e mëparshme e kanë lidhur përdorimin e marihuanës me sa ju pëlqen seksi.

Burimi i artikullit: Lajmi.Net | FUN

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar