Klubi Rotary Ferizaj hap konkurs për bursa studentore. Lexoni shpalljen!

Klubi Rotary Ferizaj hap konkurs për bursa studentore. Lexoni shpalljen!
Loading...

Klubi Rotary Ferizaj edhe këtë vit akademik shpallë konkurs për dhënien e bursave për studentët e komunës së Ferizajt. Nga 22 që ishin vitin e kaluar, falë përkushtimit të anëtarëve të klubit dhe zemërgjerësisë së donatorëve sivjet do të jenë 31 përfitues.

Ftohen studentët që i plotësojnë kushtet e konkursit që të konkurrojnë, por edhe donatorët e rinj eventualë që të bashkangjiten në këtë mision fisnik. Ka bërë të ditur kështu faqja zyrtare në Facebook: Rotary CLUB Ferizaj./rrugadrejt.com

klub-rotary

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar