Komentet të gërditshme nga funksionar të BDI-së. Si do të punësohen vajzat tona në krah të këtyre PISAVE!

Komentet të gërditshme nga funksionar të BDI-së. Si do të punësohen vajzat tona në krah të këtyre PISAVE!
Loading...

Tashmë kanë filluar të bëhen komente nëpër rrjete sociale dhe me shkrime kundra lëvizjeve të reja opozitare, si me shkrime, poashtu edhe me komente më të gërditshme që i hasim në historin e njerëzimit. Shohim qartë që BDI ka angazhuar fëlliqësirat për të shajtur dhe ofenduar çdo individ që kundërshtojnë ato. Popullata pyet me vete, se si ka mundësi që vajzat tona të rreshtohen krah për krah me PISAT e këtij lloji! A do të punojnë bashkë me to vajzat tona!.

Ky është shqetësimi i madh i shqiptarëve që vjen nga BDI./rrugadrejt.com

komente

 

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar