(KOSOVALAJM) Bili a me Skenderbeun apo me Turqinë

(KOSOVALAJM) Bili a me Skenderbeun apo me Turqinë
Loading...

 

Sot në ditën kur shqiptarët përkujton vdjekjen e heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu, kryetari i shkarkuar i LB takon ambasadoren e Turiqsë në R.M. A është kjo një mesazh që ish kryetari nuk intereson populli shqiptarë po vetëm interesat e tija të ngushta kur edhe  sot në ditën më me vlerë për popullin shqiptar ai takon ambasadoren e turqise. Ky njeri i cili pavarësisht vendit e bene kuvendin, dhe dihet qe dikujt i thotë se është mik i Turqisë e diku shanë gjithë frymën proturke…

Edhe pse në foton e postuar nga ish kryetari vihet në theks një gjë shumë e rëndësishme distancimi i Ambasadores kjo që në gjuhën diplomatike mbartë një mesazh që Bili nuk njihet plotësisht si autoritet ose legjitim kryetar i një partie.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar