Kriminelët së bashku u kthyen në vendin e krimit!

Kriminelët së bashku u kthyen në vendin e krimit!
Loading...

BDI e Ali Ahmetit brenda një muaj e solli dy herë radhazi Zoran Zaevin në Tetovë. Herën e parë vizituan Reçicën e madhe, ku partia e Zaevit, LSDM, me forca speciale shtypi shqiptarët që me lapsa e fletore në dorë kërkonin legalizimin e Universitetit të Tetovës. Abdylselam Emini u vra dhe ra dëshmor në përpjekjen për rrugën e dijes e shumë të tjerë u rrahën. Vetëm pak ditë pas kësaj ngjarje, Teuta Arifi u bë këshilltare në kabinetin e kryeministrit Branko Cervenkovskit.Tani për ta shpëtuar karrierën e Teuta Arifit, edhe ish komandatët e UÇK’së bëhen bashkë me kriminelin e luftës “brat Luben”. Ky është mallkim për gjakun e dëshmorëve, është si kripa mbi plagët e shumë nënave shqiptare.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar