Kryetar i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi takoi degën e Lëvizjes BESA në Zvicër

Kryetar i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi takoi degën e Lëvizjes BESA në Zvicër
Loading...

Me këtë rast Dega e BESËS së Zvicrës e ka përkrahur fuqishëm Arim Gashin si kryetar të BESËS, ndërsa Gashi ka folur për zhvillimet e fundit në Maqedoni, duke theksuar se BESA e vazhdon misionin e saj të cilën e kishte që në fillim, pra avancimin e të drejtave shqiptare, si dhe ngritjen e nivelit ekonomik në shoqëri.

Dega e Zvicrës së BESËS ka shprehur mirënjohje për vizitën e Gashit, që ka marrë mundin të shkojë deri atje për të bahkëbiseduar bashkërisht.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar