Kryetari Gashi: E rëndësishme se kush bart iden e BESËS, e jo çështja e legalitetit

Kryetari Gashi: E rëndësishme se kush bart iden e BESËS, e jo çështja e legalitetit
Loading...

 

Kryetari i Lëvizjes BESA, Afrim Gashi është i ftuar në Tv Globi, ku po flet për situatat politike aktuale nëpër të cilat po kalon Maqedonia.
Kryetari Gashi tha se me rendësi është se ku gjendet ideja e BESËS, kush e barttë atë, e jo çështja e legalitetit. Ai shtoi se BESA identifikohet përmes aktivizmit të saj të përçdoditshëm, si dhe me kuadeot e ndershme dhe intelektuale.

Loading...
Facebook Twitter Google+

Facebook Comments

Artikuj të ngjashëm

Kliko Like per te vazhduar
Kliko Like për të vazhduar